Frövigym - Företagsmeddelande

Hej och välkommen!

Vi är ett företag i Frövi strax norr om Örebro som erbjuder massage, gruppträningar, träningsprogram, löpararrangemang och föreläsningar inom sport och friskvård. Inom företaget finns stor erfarenhet av motion och hälsa då vi startat och drivit flera gym under många år. Dessutom har vi egen elitidrottsbakgrund inom både styrkegrenar och uthållighetsidrotter. Vi hjälper både individer, grupper och företag så välkommen med er förfrågan! 

Denna sida är framför allt uppbyggd för massageinformation men kontakta oss gärna i övriga frågor. Vi säljer även presentkort.
070-53 83 114


Vad är finsk massage?
Finsk massage passar extra bra om du har ömma och stela muskler då den är väldigt fokuserad och djupgående. Båda händerna samarbetar och formas som redskap, vilket ger extra mycket tryck som löser upp muskelknutar och stelhet. Många upplever en markant skillnad efter endast en behandling, just för att den finska massagen är lite extra "hård". Blodflödet förbättras i musklerna och leder till förbättrad ämnesomsättning och slaggrensning, vilket ger nytt liv till trötta muskler.  Vi tar även emot friskvårdscheckar, Actiway och friskvårdskuponger!